Izvēli BIM programmatūru un saņem dāvanu!

Tikai līdz 2021. gada 30. decembrim, ikviens, kurš pasūtīs vai atjaunos Autodesk Revit programmatūru, saņems dāvanu: rīkus ikdienas lietošanai, kas atvieglo BIM projekta izstrādi un datu pārvaldību VISIEM Revit lietotājiem.

Saskaņā ar šo kampaņu, kurš atjaunos vai iegādāsies jaunu Autodesk Revit vai Autodesk AEC Collection abonementu, saņems viena gada licences bez maksas AGACAD Revit papildinājumiem: T4R Add-ons un Smart Browser.

Dizaina profesionāļi vēlas tērēt pēc iespējas vairāk laika radošajām idejām un pēc iespējas mazāk veikt manuālu darbu, piemēram, projekta datu pārvaldīšanu vai būvnieku rasējumu sagatavošanu. Atbildot uz šo vajadzību, AGACAD izstrādāja Revit papildinājumus, kas palīdz automatizēt dizaineru uzdevumus, ietaupīt laiku, ko var tērēt arhitektūras risinājumu uzlabošanai vai jaunu projektu izstrādei.

T4R Add-ons ir Revit lietotņu komplekts, kas ievērojami vienkāršo un paātrina 3D modelēšanu un dokumentācijas sagatavošanu. Šajā rīku komplektā ir iekļauti šādi Revit paplašinājumi: Dynamic Legend, Excel2R (viena no populārākajām Revit lietotnēm!), Quick Dimensions, RAS Manager, Smart SheetsSmart Walls, Sort&Cope, Sort Mark, un U-Value.

Vēl viens papildinājums, ko Revit abonenti saņems kā dāvanu, saskaņā ar šo piedāvājumu, ir AGACAD Smart Browser BIM risinājums, Revit saimes pārlūkošanai un parametru pārvaldībai.

Saimes bibliotēku pārvaldība bieži vien var būt problemātiska, jo īpaši ar lielu projektu, kad datu kvalitāti var būt īpaši grūti nodrošināt. Smart Browser ļauj efektīvi un ērti pārvaldīt Revit saimes bibliotēku, nemaz nerunājot par visu tajā ietverto elementu kategorijām un parametriem, ietaupot jums laiku, nervus un enerģiju. Šis BIM risinājums ir labākais veids, kā organizēt un pārvaldīt visas Revit saimes.

Papildu informāciju Jūs varat saņemt SIA “Kogra”, zvanot  pa tālr. 29335503, 67369052  vai rakstot:  info@kogra.lv; kogra@kogra.lv